Саопштења пољопривредне инспекције

Едукацијом до вишег нивоа хигијене у производним погонима

У претходном периоду Сектор пољопривредне инспекције Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде ораганизовао је велики број обука, саветодавног и едукативног карактера, намењених произвођачима хране биљног порекла, пре свега, по питању система безбедности хране. Обукама је присуствовало више од 250 субјеката, првенствено хладњачара. 

Велики значај у раду Сектора пољопривредне инспекције у претходном периоду дат је и раду на едукацији инспектора.

Настављајући активности у циљу побољшања система безбедности хране у погонима за које је надлежна пољопривредна инспекција, а у сарадњи са  USAID-овим Пројектом сарадње за економски развој и уз стручно вођство проф. др  Миомира Никшића, Сектор пољопривредне инспекције припремио је едукативни видео материјал везан за виши ниво хигијене у производним погонима.

Пројекат сарадње за економски развој је четворогодишња активност која има за циљ да побољша услове пословања у Србији и подстакне економски развој кроз поједностављење регулаторних процедура и њихову стандардизацију и повећање броја и обима финансијских производа доступних малим и средњим предузећима у Србији.

Видео можете погледати на следећем линку

https://drive.google.com/file/d/1QbW3NIxea9ubkKf7dcs1HdAHfCyLRHfv/view

Категорије

Величина текста
Контраст