Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Индија заинтересована за инвестиције у производњу трактора и механизације

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић разговарао је данас, 17.08.2017. године, са амбасадорком Индије Нариндер Чохан о могућностима за представљање српских пољопривредних производа попут воћа, поврћа и меса на предстојећем сајму Ворлдфуд Индија, који ће се одржати у новембру месецу.

На састанку је договорено да се у наредном периоду прецизно дефинишу и области пољопривредне производње које могу да обезбеде пласман српске робе на индијско тржиште.

Министар је током разговора истакао да је Србија заинтересована за учешће на сајму, те да у том смислу и прихвата позив да посети сајам Ворлдфуд Индија.

На састанку је договорено да се посебно интензивирају разговори о инвестицијама водећих индијских компанија у области производње трактора и механизације. У разговору је оцењено да би такве инвестиције у Републици Србији биле од великог значаја не само за свеукупну привредну активност, већ и за мале пољопривреднике кроз већу доступност приступачних и квалитетних трактора и механизације.