Јавне набавке 2021

Изузета набавка Годишња претплата на Службени гласник РС (штампано издање). Заводни број: 404-02-61/2021-02, редни број: 6/2021.

Обавештење о реализованој набавци преузети – овде

Категорије

Величина текста
Контраст