Саопштења Министарства и најаве Најаве догађаја

Јавна расправа о Нацрту закона о изменама и допунама закона о вoдaмa

Министарство пољопривреде и заштите животне средине организује, у среду 16. септембра 2015. године, с почетком у 12 часова, Јавну расправу о Нацрту закона о изменама и допунама закона о вoдaмa, у Привредној комори Србије (Ресавска 13-15, сала 1 у приземљу).

Министар пољопривреде и заштите животне средине проф. др Снежана Богосављевић Бошковић имаће уводно обраћање, након чега су планиране изјаве за медије, а потом следи презентација Нацрта закона о изменама и допунама Закона о водама.

Јавна расправа о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о водама спроводи се од 11. до 30. септембра 2015. године, а учесници су представници органа и организација, пословних удружења, привредних субјеката, стручне јавности, међународних организација, као и друга заинтересована лица.

Министарство позива учеснике у јавној расправи да своје примедбе, предлоге и сугестије, у време трајања јавне расправе, доставе Министарству пољопривреде и заштите животне средине, путем електронске поште на e-mail адресу: zakoni.rasprava@minpolj.gov.rs,  тако што ће попунити прилог Примедбе и предлози у вези са Нацртом закона о изменама и допунама Закона о водама, који је постављен на сајту ресорног министарства www.mpzzs.gоv.rs или на адресу: Министарство пољопривреде и заштите животне средине – Републичка дирекција за воде, Београд, Булевар уметности број 2.

Извештај о спроведеној расправи о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о водама погледати – овде

Категорије

Величина текста
Контраст