Saopštenja Ministarstva i najave Najave događaja

Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama zakona o vodama

Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine organizuje, u sredu 16. septembra 2015. godine, s početkom u 12 časova, Javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama zakona o vodama, u Privrednoj komori Srbije (Resavska 13-15, sala 1 u prizemlju).

Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine prof. dr Snežana Bogosavljević Bošković imaće uvodno obraćanje, nakon čega su planirane izjave za medije, a potom sledi prezentacija Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o vodama.

Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o vodama sprovodi se od 11. do 30. septembra 2015. godine, a učesnici su predstavnici organa i organizacija, poslovnih udruženja, privrednih subjekata, stručne javnosti, međunarodnih organizacija, kao i druga zainteresovana lica.

Ministarstvo poziva učesnike u javnoj raspravi da svoje primedbe, predloge i sugestije, u vreme trajanja javne rasprave, dostave Ministarstvu poljoprivrede i zaštite životne sredine, putem elektronske pošte na e-mail adresu: zakoni.rasprava@minpolj.gov.rs,  tako što će popuniti prilog Primedbe i predlozi u vezi sa Nacrtom zakona o izmenama i dopunama Zakona o vodama, koji je postavljen na sajtu resornog ministarstva www.mpzzs.gov.rs ili na adresu: Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine – Republička direkcija za vode, Beograd, Bulevar umetnosti broj 2.

Izveštaj o sprovedenoj raspravi o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o vodama pogledati – ovde

Kategorije

Veličina teksta
Kontrast