ИПАРД 2021 саопштења

Конференција „ИПАРД III програм – Шта ту има за мене?”

Конференција „ИПАРД III програм – Шта ту има за мене?”, одржана је 22. септембра 2021. године, под окриљем 88. Међународног пољопривредног сајма у Новом Саду.

ИПАРД Управљачко телo представилo je могућности које у оквиру претприступне помоћи Европске уније нуди, нови, ИПАРД III програм, а активној дискусији допринели су посетиоци својим питањима и сугестијама.

Присутни су имали прилику да се из „прве руке” информишу о помоћи Европске уније у области пољопривреде и руралног развоја Републици Србији у оквиру успешних прича ИПАРД II подршке, које су на конференцији представили корисници Мере 1 – Инвестиције у физичку имовину пољопривредних газдинстава и Мере 3 – Инвестиције у физичку имовину које се тичу прераде и маркетинга пољопривредних производа и производа рибарства, након чега су представници ИПАРД агенције одговарали на питања и недоумице у вези са имплементацијом ИПАРД II мера.  

Конференцију је, у оквиру промотивне кампање Делегације Европске уније у Републици Србији „За наша поља – #ЕУ за пољопривреду”, организовалo Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде у сарадњи са пројектом техничке помоћи ЕУ „Jачање капацитета за усклађивање са правним тековинама ЕУ у области пољопривреде, руралног развоја, безбедности хране, ветеринарске и фитосанитарне политике”.

Категорије

Величина текста
Контраст