Саопштења Министарства

Министарство пољопривреде позвало банке да се укључе у реализацију новог пројекта са Светском банком

саопштење

У склопу спровођења Пројекта конкурентне пољопривреде Србије (Serbia Competitive Agriculture Project- SCAP) који имплементира Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије из Зајма Светске Банке, предвиђено је и учешће сектора пословних банака.

Пословне банке које су заинтересоване за учешће у спровођењу пројекта ће са Министарством склопити Уговор о сарадњи, слично као и код спровођења мера кредитне подршке фармерима.

Позивамо пословне банке заинтересоване за учешће на спровођењу Пројекта конкурентна пољопривреда Србије да узму учешће на информативној радионици везаној за објављивање првог Јавног позива у склопу спровођења овог Пројекта.

Заинтересоване пословне банке се могу пријавити на емаил адресу radivoj.nadlacki@minpolj.gov.rs

Свака заинтересована пословна банка може делегирати максимално три лица које ће путем апликације ZOOM учествовати на информативној радионици.

Пријаву и списак лица која ће испред заинтересоване пословне банке учествовати на информативној радионици проследити на поменуту емаил адресу најкасније до понедељка у 18 часова, како би информативна радионица била организована у среду 07.04.2021.

Након сагледавања броја пријављених учесника и техничких могућности заинтересовани ће бити обавештени о тачном времену одржавања информативне радионице као и о осталим информацијама везаним за укључење на радионицу.

Категорије

Величина текста
Контраст