Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Недимовић: Испуњени готово сви услови за отварање Поглавља 11

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић састао се данас 27. септембра 2018. године, са шeфом Дeлeгaциje Eвропске уније у Републици Србиjи Њ.E. Сeмом Фaбрицијем, с којим је разговарао о евроинтеграцијама у пољопривреди, као и постојећим и будућим пројектима ЕУ и Републике Србије.

Министар Недимовић, овом приликом, позвао је Њ.Е. Фабриција да заједно уруче нова решења које ће добити српски пољопривредници који су поднели захтеве на ИПАРД јавни позив.

Током састанка министар Недимовић обавестио је господина Фабриција о томе да се у наредном периоду очекује да ће Национална лабораторија за контролу квалитета млека добити акредитацију, као и да је Акциони план за Поглавље 11 – пољопривреда и рурални развој, упућен Влади Републике Србије и тиме je испуњено друго мерило, чиме смо на корак од отварањa овог поглавља.