Најаве догађаја

Шеста седница ИПАРД Одбора за праћење

Шеста седница Одбора за праћење спровођења ИПАРД II програма (ИПАРД Одбор за праћење), којим председава министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић oдржаће се у четвртак, 28. новембра 2019. године, с почетком у 10 часова у Врднику.

На Шестој седници ИПАРД Одбора за праћење, чланови ће разматрати остварене резултате и стање у спровођењу ИПАРД подстицаја. У фокусу седнице ће бити акредитација нових мера у наредном периоду, као и представљање Акционог плана за техничку помоћ за 2020 годину и спроведене промотивне активности у циљу подизања свести потенцијалних и постојећих ИПРАД корисника.

Република Србија спроводи ИПАРД II програм од децембра 2017. године. До сада је објављено седам јавних позива, реализоване су прве инвестиције подржане средствима Европске уније, а нови трактори су се нашли на газдинствима српских пољопривредника.

Предстојећој седници ће, поред чланова Одбора, присуствовати и представници Генералног директората Европске комисије за пољопривреду и рурални развој, Делегације Европске уније у Србији, затим представници Министарства финансија, Министарства за европске интеграције, Канцеларије за ревизију система управљања средствима Европске уније и други.

Категорије

Скорашњи чланци

Величина текста
Контраст