Саопштења Министарства Активности министра

Заједничком сарадњом до изналажења решења

Mинистaр пoљoприврeдe и зaштитe живoтнe срeдинe проф. др Снeжaнa Бoгoсaвљeвић Бoшкoвић  разговарала је данас са представницима Удружења пољопривредника Бачка Паланка, како би кроз конструктивне предлоге наставили разговоре у циљу даљег унапређења постојећег Нацрта Закона о изменама и допунама Закона о пољопривредном земљишту.

Током отвореног дијалога представника министарства и пољопривредних произвођача констатовано је да протести нису решење. Договорено је да се већ следеће недеље наставе разговори где ће се разматрати предлози у циљу приближавања ставова и постизања још већег унапређења предложеног Нацрта.

Министарство пољопривреде и заштите животне средине, као и до сада, остаје отворено за дијалог и све предлоге који имају за циљ унапређење постојећег Нацрта Закона, док ће коначну реч дати посланици Народне Скупштине Републике Србије.

Подсећамо да је једини циљ и аполутни приоритет Владе Републике Србије и Министарства пољопривреде и заштите животне средине стварање правно уређеног, поузданог, предвидљивог и на крају што је најважније, праведног система, у коме ће сваки пољопривредник, посебно мали, добити коначно прилику да се подигне и започне стабилан развој.

Категорије

Величина текста
Контраст