Saopštenja Ministarstva

Saopštenje – Uputstvo za preuzimanje dozvola jul 2022

saopštenje

Poštovani,

Ovim putem vas obaveštavamo da je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede na osnovu predloga Komisije za razmatranje zahteva za dozvolu izvoza osnovnih poljoprivredno prehrambenih proizvoda bitnih za stanovništvo, odobrilo izvoz određenih količina rafinisanog ulja od semena suncokreta u rinfuzi (eh ostalo od semena suncokreta), iz sopstvene proizvodnje privrednih subjekata, a sve po pozivu objavljenom 25.07.2022. godine na sajtu Ministarstva.

Obaveštavamo privredne subjekte koji su podneli zahtev za dozvolu izvoza osnovnih poljoprivredno prehrambenih proizvoda bitnih za stanovništvo, da dozvole mogu preuzeti u prostorijama Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Beogradu, Nemanjina 22-26, u ponedeljak 01.08.2022. godine, u terminu od 12:00 do 15.30 časova, na 9. spratu kancelarija br. 17., kao i svakog narednog radnog dana u periodu od 8.00 do 15.30 časova. Kontakt osoba Jelena Maksimović, telefon 011/ 3616-278

Ukoliko niste u mogućnosti da dozvolu preuzmete lično i želite da je dobijete putem pošte molimo vas da nas o tome obavestite na imejl zahtevi.izvoz@minpolj.gov.rs. 

Napomena:

-Ukoliko dozvolu preuzima lice koje nije zakonski zastupnik privrednog subjekta, neophodno je da priloži ovlašćenje za preuzimanje dozvole na memorandumu privrednog subjekta potpisano od strane ovlašćenog lica.

– orginal dozvole za izvoz važe do 31. avgusta 2022. godine i neophodno ih je dati na uvid carini prilikom svakog izvoza.

Kategorije

Veličina teksta
Kontrast