Saopštenja Ministarstva i najave

Javni poziv za učešće u okruglim stolovima u okviru javne rasprave o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o divljači i lovstvu

Pozivamo vas da učestvujete u okruglom stolu koje Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede organizuje u okviru javne rasprave o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o divljači i lovstvu.

Prvi okrugli sto biće održan u Beogradu, dana 29. septembra  2023. godine s početkom u 13 časova u Institutu za šumarstvo, sala na 4. spratu, na adresi Kneza Višeslava 3.

Drugi okrugli sto biće održan u Nišu, dana 3. oktobra  2023. godine s početkom u 13 časova u Lovačkom udruženju Niš, na adresi Obilićev venac 41.

Treći okrugli sto biće održan u Novom Sadu, dana 6. oktobra  2023. godine s početkom u 13 časova u Lovačkom savezu Vojvodine, na adresi Jovana Đorđevića 4.

Podsećamo vas da javna rasprava o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o divljači i lovstvu traje do 10. oktobra 2023. godine i pozivamo vas da do tog datuma dostavite svoje primedbe, predloge i sugestije na adresu: javna.rasprava@minpolj.gov.rs ili pisanim putem na adresu Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Nemanjina 22-26, 11000 Beograd.

Kategorije

Veličina teksta
Kontrast