Саопштења Министарства и најаве

Јавни позив за учешће у округлим столовима у оквиру јавне расправе о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о дивљачи и ловству

Позивамо вас да учествујете у округлом столу које Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде организује у оквиру јавне расправе о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о дивљачи и ловству.

Први округли сто биће одржан у Београду, дана 29. септембра  2023. године с почетком у 13 часова у Институту за шумарство, сала на 4. спрату, на адреси Кнеза Вишеслава 3.

Други округли сто биће одржан у Нишу, дана 3. октобра  2023. године с почетком у 13 часова у Ловачком удружењу Ниш, на адреси Обилићев венац 41.

Трећи округли сто биће одржан у Новом Саду, дана 6. октобра  2023. године с почетком у 13 часова у Ловачком савезу Војводине, на адреси Јована Ђорђевића 4.

Подсећамо вас да јавна расправа о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о дивљачи и ловству траје до 10. октобра 2023. године и позивамо вас да до тог датума доставите своје примедбе, предлоге и сугестије на адресу: javna.rasprava@minpolj.gov.rs или писаним путем на адресу Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Немањина 22-26, 11000 Београд.

Категорије

Величина текста
Контраст