Саопштења Министарства

Отворена врата Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде позива све пољопривредне произвођаче у понедељак 13. новембра од 11 часова да дођу на отворен и конструктиван разговор о побољшању положаја пољопривредника у овој и наредним годинама. Позвани су сви који сматрају да држава и поред свега што је урадила за бољи положај пољопривредника током 2023. године, није испунила неку тачку Споразума потписаног у мају месецу са седам удружења пољопривредника или обезбедила обећано.

Врата Министарства ће бити отворена за све пољопривредне произвођаче који желе искрено да допринесу бољим условима пољопривредника са циљем заједничког решавања свих изазова и проблема са којима се суочавају пољопривредници широм Европе услед неповољних глобалних прилика.

Добробит и најбољи услови производње пољопривредника наш су једини заједнички циљ, стога Министарство пољопривреде исказује спремност на отворени разговор и сматра да се једино дијалогом и разменом мишљења може доћи до изналажења решења.
Појединци који помоћ и поред отвореног позива на разговор потраже на улици заправо нису заинтересовани за општу добробит пољопривредника, већ су политички мотивисани.

Министарство на челу са министарком Јеленом Танасковић осуђује сваку врсту политичких манипулација у области пољопривреде и апелује на све вредне и добронамерне пољопривреднике да не подлежу јефтиним политичким триковима. Увек смо били ту за Вас и решавали сваки појединачни проблем као Ваш глас у извршној власти.

Категорије

Величина текста
Контраст